Blogi

- - blogi
joulukuusi kotiin

Haluaisitko jouluksi kotiin tuoreen joulukuusen? Joulu Kotiin on kolmannen polven perheyritys. Kasvatamme kuusia Uudenmaan alueella. Viljellyt kuuset ovat kauniita, muotoonleikattuja ja tuuheita. Voit valita myös villinä kasvaneen luonnonkuusen tai allergiaystävällisen pihtakuusen. 

joulukuusi_kotiin

Viljelty ja muotoonleikattu kuusi on noin 5-8 vuoden ikäinen ja säännöllisesti muotoonleikattu, minkä vuoksi nämä kuuset eroavat huomattavasti perinteisistä metsäpuista esimerkiksi tuuheuden osalta. Villinä kasvaneet luonnonkuuset ovat huomattavasti pienempiä ja harvaoksaisempia, mutta varsin söpöjä ja täydellisesti pieneen kotiin sopivia.

joulukuusi_kotiin_toimitettuna

Tämän vuoden sesonki on jo kovaa vauhtia alkamaisillaan ja joulukuuset on käyty merkitsemässä. Kaadamme kuusia sitä mukaa, kuin tilauksia tulee, joten toimittamamme joulukuuset ovat aina tuoreita ja vasta kaadettuja. Kuusillamme on 100 % tyytyväisyystakuu. Matkassamme on aina muutama varakuusi, jotta asiakas voi tarvittaessa vaihtaa kuusen toiseen, mikäli tilattu kuusi ei jostain syystä olekaan sopiva.

Jos haluat tilata meiltä kuusen kotiisi jouluksi, kannattaa olla nopea! Vakioasiakkaita meillä on jo paljon ja myyntikuusien määrä on rajallinen. Kun tilaat joulukuusen jo nyt, voit keskittyä rauhassa muihin jouluvalmisteluihin ja toimitamme kuusen kotiisi sovittuna ajankohtana.

Kotien lisäksi kuusemme ovat koristaneet jo vuosien ajan esimerkiksi kauppakeskuksia,  joihin olemme tehneet useita jouluaiheisia somistuksia.

joulukuusi_kotiin_helsinki

Jätä kommentti

Your email address will not be published.

Your Comment*

Name*

Email*

Website*