Vältä stressi ja tilaa laadukas joulukuusi toimitettuna

Toimitamme laadukkaita kotimaisia joulukuusia sisä- ja ulkokäyttöön. Viljellyt kuuset ovat kauniita muotoonleikattuja ja tuuheita. Voit valita myös villinä kasvaneen pienen luonnonkuusen. Kaikkia kuusia on rajattu erä, joten toimithan ajoissa! Toimituksia on 25.11.2019 alkaen lähelle joulua, aamusta iltaan, maanantaista sunnuntaihin. Toimitusalue: Helsinki, Espoo, Vantaa, Vihti ja Karkkila.

HYÖDYNNÄ TARJOUS ILMAISESTA KOTIINKULJETUKSESTA

Tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen 17.11. mennessä tilattuihin kuusiin, kun voimme yhdistellä kuljetukset alueellisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ympäristöä ja aikaa säästäen optimoimme reitit.

Kerrothan tilauksen yhteydessä sinulle parhaiten sopivat toimitusviikot. Otamme pian yhteyttä ajankohdan sopimiseksi. Mikäli haluat kuusen sellaisen ajankohtana, kun ei ole muita kuljetuksia samalle suunnalle, sovimme kuljetusmaksusta (20€) hyvissä ajoin erikseen ja tällöin tilaus on mahdollista myös perua. 

Lue MTVn haastattelu meistä: "Astetta helpompi joulu – tiesitkö, että joulukuusen voi tilata myös netistä?"

joulukuusi kotiin netistä

Viljellyt joulukuuset

Viljelty kuusi on tuuheampi ja tasaisempi kuin tavallisesti varttunut kuusi. Joulukuusta on muotoiltu leikkaamalla vuosien ajan. Useista kuivista kesistä johtuen tämän vuoden kuuset eivät pääsääntöisesti ole niin runsasneulaisia (tuuheita) kuin aiempina vuosina. Kuusissamme ei käytetä mitään kasvinsuojeluaineita tai homeentorjunta-aineita.

Kotimainen viljelty kuusi on ekologinen valinta

Kuuset kasvavat Uudenmaan alueella paikoissa, jossa muuten olisi vaikea viljellä mitään, kuten vanhdoilla pelloilla ja voimalinjojen alla. Tästä syystä meiltä hankittu kotimainen kuusi on myös ekologinen valinta. Kaadettujen kuusten tilalle istutetaan aina uudet kuuset, ja kuusien kasvuajan ollessa keskimäärin 8-10 vuotta ne ehtivät sitoa ilmasta paljon hiilidoksidia.

joulukuusi_kotiin_toimitettuna